Når man skal finde underholdning til sin weekend eller ferie, så er der mange der har en tendens til kun at søge imod landets største byer og besøge de absolut mest populære seværdigheder såsom Den Lille Havfrue, Vor Frue Kirke eller Amalienborg. Men udenfor Københavns bymidte er der masser at se, og med billeje bliver turen meget sjovere.

Her får du en guide til hvad du kan se og opleve udenfor København, og hvordan du nemt kan tilgå disse ting med en lejebil.

Lej en bil og læg en plan
Er du bosiddende i København eller på Sjælland og ønsker du at pryde din weekend eller ferie med en lidt anderledes oplevelse, så er der masser af eventyr i vente i nærområdet.

Hvis du ikke selv har bil, kan du med fordel finde en god løsning på dette problem her easyterra.dk/danmark/billeje-koebenhavn. København har mange biludlejningsfirmaer at byde på, og man kan nemt og hurtigt finde et match på Easyterra.dk

Når man har styr på bilen, så gælder det om at undersøge hvilke tilbud man kan benytte sig af og derefter lægge en plan for sin kommende oplevelse.

Hvor man skal køre hen og hvad man skals e afhænger selvfølgelig af den tid man har på hånden samt hvilke interesser man som person eller familie har. Mulighederne er mange, og begrænsningerne få.

Kronborg eller moderne kunst?
Mange af de spændende seværdigheder på Sjælland ligger blot en time eller to fra hovedstaden, og man kan nemt og smertefrit med en bil fundet via Easyterra kommer fra øst til vest.

Elsker man eksempelvis historie og gamle slotte, så er Helsingør lige steder at besøge. Her kan man besøge det famøse Kronborg, stifte bekendtskab med Holger Danske og nyde den udsøgte udsigt fra et af slottets fløje.

Er man mere til de små samfund og kunstoplevelser, så er Sorø stedet at besøge. Byen er blot en times kørsel væk fra København, og du kan her besøge Sorø Art Museum med en bredt dækkende udstilling af både danske og udenlandske malere.

Oplevelser for børn
Hvis man derimod er mere til natur og gode oplevelser i det fri, så kan man eksempelvis besøge naturskønne områder såsom Karlstrup kalkgrav i Solrød eller Danmarks dybeste sø Furesø i Furesø kommune. Disse steder er mageløse at se på, og de ligger begge kort tid fra København.
Søen og kalkgraven er gode eksempler på hvad man kan gøre som familie, hvor der også skal være elementer af underholdning for børnene.
Man kan ved disse steder, udover at nyde synet af dem, eksempelvis tage på badetur, holde en dag i roningens tegn eller tage fiskenettet med. Oplevelser i naturen er altid af høj værdi for børnene, da de frit kan boltre sig og ikke behøver at tage hensyn til for mange regler og begrænsninger.

Oplevelser for børn skal helst være interaktive, så de yngste ikke kommer til at kede sig eller bliver utålmodige. Hvis de selv får lov til at tage del i oplevelsen, så vil de uden tvivl få en god og uforglemmelig oplevelse i naturen eller et andet underholdende sted.

 

Mange af de spændende seværdigheder på Sjælland ligger blot en time eller to fra hovedstaden, og man kan nemt og smertefrit med en bil fundet via Easyterra kommer fra øst til vest. Pressefoto.
Del på sociale medier