Med 54 restauranter uden for København har Dining Week for alvor fået fat i de sjællandske maver. Danmarks største restaurantfestival Dining Week fylder 10 år, og med 54 restauranter uden for København fortsætter Dining Week med at vokse på Sjælland.

Gennem 10 år har festivalen lokket flere og flere danskere ud at spise i vinterferien, også i provinsen, og det glæder marketingansvarlig i Dining Week, Nusha Riis Hassani.

“Vi har ikke bare flere restauranter på programmet, men også flere byer. Det betyder meget for os, at vi ikke bare er repræsenteret i de store byer, men også kan tilbyde madoplevelser til hele Danmark,” siger hun.

I Sorø kan du spise på Støvlet Katrines Hus og Comwell Sorø under Dining Week.

På grund af den store brand er Støvlet Katrine midlertidigt flyttet til Bisserup. Ud over den smukke udsigt over Smålandsfarvandet kan gæsterne nyde kulmule med grønkål og muslingesauce og til hovedret stegt kyllingebryst med saltbagt selleri, stegte kartofler og etragonsauceé. Endelig er der til dessert chokolade-panna cotta med havtorn, sorbet og creme anglaise.

På Comwell Sorø kan gæster mæske sig i friteret kulmule med pastinak og østershatte og til hovedret Grambogårdgris med løgpuré, knuste kartofler og urtecreme. Desserten står på karamelliseret mælkeis med øllebrødssirup og økologisk panna cotta.

“I de 10 år Dining Week har eksisteret, er der serveret over 900.000 måltider, og vi nærmer os en million måltider. Tre gange så mange tallerkner er blevet skrabet, dessertskeer slikket og vinglas tømt,” siger Nusha Riis Hassani.

Over 100.000 gæster forventes at besøge Dining Week i 2020, som løber af stablen 7.-16. februar 2020.

Bestil bord nu
215 kr. + gebyr pr. person for en tre-retters menu inkl. S. Pellegrino-mineralvand.
500 kr. + gebyr pr. person for en 10-serveringsmenu inkl. S. Pellegrino-mineralvand.

Billetter sælges via www.diningweek.dk