Jørgen Haack har her ved årsskiftet flyttet sin bedemandsforretning fra Pedersborg Torv til Storgade 33C, hvor Sorø Hørecenter tidligere lå.

Jørgen Haack har været glad for lokalerne i Pedersborg, som han har haft siden 2016.  Men med den nye placering ligger forretningen mere centralt og er dermed mere synlig i gadebilledet.

“Allerede nu, efter snart en måned på Storgade, kan jeg mærke, at flere mennesker kigger ind forbi. Og det er dejligt,” siger Jørgen Haack.

Bedemand Haack holder meget af de gode snakke, han får med folk. For som han siger, så “er begravelsen en engangs-forestilling. Som ikke kan gøres om. Man kan gifte sig mange gange. Men begravelsen, den sker kun én gang. Så den skal være i orden og professionelt udført.”

Hos Bedemand Haack anstrenger man sig også for at anerkende den enkelte og dennes behov. De pårørende bliver mødt i øjenhøjde, og der tages både hensyn til den afdødes og de efterladtes ønsker. Bedemand Haack har lang erfaring som bedemand, har arbejdet som eksamineret bedemand i over ti år, og opgaverne udføres således på et højt fagligt niveau.

Foto: Maggie
Foto: Maggie