Hos Butler Vin finder du rødvine, hvidvine, mousserende vine, specialøl og spiritus af høj kvalitet. Der er også mulighed for at sammensætte en lækker gavekurv med både spiseligt og drikkeligt. Butler Vin fører nemlig også et stort udvalg af delikatesser fra Danmark, Frankrig og Italien.

Står du og mangler den gode dråbe til den kommende julefrokost, juleaften eller nyårsaften, går du ikke forgæves hos Butler Vin i Sorø, for Mona har fingeren på pulsen og har altid gode nyheder og de gode klassiskere stående klar til dig. I december kan du være helt sikker på, at der både er julesnaps, julegin og julebryg på hylderne.

Derudover arrangerer Butler Vin smagninger af vin, portvin, rom og whisky og serverer gerne sandwich eller tapas undervejs. Det kunne også være en god gaveide til den, som i forvejen har alt. Velsmagende oplevelser er et hit.

Forretningen tilbyder levering og forsendelse – bestiller du inden kl. 17, bliver gaven leveret i 4180 inden kl. 9.30 den følgende dag. Klik dig videre til hjemmesiden eller kig forbi Vestergade 2 i Sorø allerede i dag.

Dit Sorøs fotograf, Anne Beth Witte, var forbi med kameraet, så tag et kig med lige her. Du kan læse mere om den skønne butik på Dit Sorøs partnerside lige her. 

Del på sociale medier