Mangler du gaveideen til en, der virkelig trænger til at blive forkælet, kan vi anbefale et gavekort hos Klinik for Fodterapi. Alle, der køber et gavekort eller får en fodbehandling i december, får en julegave. Du kan booke en tid online på fodterapisorø.dk

Klinikken på Storgade 37H har indgang via Frederiksvej, overfor Sorø Privatskole. Efter en behandling her, svæver dine fødder ud af butikken på en lyserød sky. Alle, der ønsker det, kan få lækkert lakerede tånegle med i prisen, og klinikken har mange farver at vælge imellem. Lakken lægges med underlak og overlak, så farven ikke smitter af på neglene og holder i mange uger.

Indehaver Dorte Ø. Jørgensen er uddannet fodterapeut og kan meget mere end lægge en flot og holdbar lak. Patienterne får behandlet alt fra ligtorne til fodvorter med laser.

De får samtidig god vejledning i, hvordan man passer og plejer sine fødder, for Dorte har en holistisk tilgang til behandlingen og vejleder gerne i kost, motion og livsstil. Vejledningen er nøje tilpasset den enkelte patient, for vores fødder afspejler tydeligt mange af vores udfordringer i livet.

Hver uge noterer Dorte de ledige tider på et skilt. Kig indenfor, og se hvornår hun har en tid til dig.