Så mange penge kan GF Forsikrings lokale bilforsikringskunder se frem til at nyde godt af i 2020, når GF Vestsjælland i starten af det nye år deler ud af overskuddet som et led i den fælles overskudsdeling.

GF Forsikrings kunder i bl.a. Sorø har kørt udenom de værste bilulykker i 2019. Derfor får de nu en god sum penge tilbage for deres forsikring som et led i GF’s overskudsdeling.

Foto: GF Forsikring

Selvom de 5,6 millioner kroner skal fordeles blandt alle GF Vestsjællands bilister, er det en god håndfuld forsikringspenge, som den enkelte bilist kan se frem til at få retur. En typisk bilejer på Vestsjælland sparer nemlig mellem 400 og 1100 kroner på hver af sine bilforsikringer i GF i det kommende år.

Det præcise beløb afhænger af, hvor meget man betaler for sin bilforsikring, og det handler blandt andet om, hvor stor en bil man har, og hvor man bor.

– Bilisterne i GF Vestsjælland kan glæde sig til et overskud, der er næsten dobbelt så stort som året før. Vi er et medlemsejet selskab, hvor grundlaget er, at de bilister, der har deres bilforsikring i GF Vestsjælland, selv deler overskuddet. Størrelsen af overskuddet er afhængigt af, hvor fornuftigt der køres, og det er gået rigtig godt i 2019.

Sådan siger Jørgen Kristoffersen, der er formand for GF Vestsjælland, der dækker hele det vestsjællandske område og har kontorer i Slagelse, Holbæk og Sorø.

De 5,6 millioner kroner bliver fordelt på baggrund af et solidaritetsprincip. Derfor får man også del i overskuddet, selvom man har anmeldt en skade i årets løb, eller hvis man først er blevet kunde i GF Forsikring i løbet af året.

Mere end bilforsikring
Det er ikke kun på bilforsikringen, der er udsigt til overskudsdeling i GF. De vestsjællandske GF-kunder kan også se frem til at få overskudsdeling på deres andre private forsikringer. Det gælder for eksempel hus-, indbo- og ulykkesforsikringen, hvor overskuddet opgøres på landsplan.

Alle kunderne i GF Vestsjælland får i løbet af december besked om, hvor mange penge netop de får retur. Rent praktisk bliver den enkelte kundes andel af overskuddet trukket fra i prisen for det kommende års forsikringer.
GF’s forsikringer er netop blevet kåret til ”Bedst i test” hos Forbrugerrådet Tænk, der har testet forsikringspakker hos 13 forsikringsselskaber i hele Danmark.

Om GF Vestsjælland
GF Vestsjælland dækker hele Vestsjælland. Fra Rørvig i nord og Skælskør i syd til Ringsted i øst og Kalundborg i vest. På de tre kontorer, der er spredt rundt på hele Vestsjælland, kan kunderne få personlig og nærværende rådgivning. GF Vestsjælland drives af en medlemsvalgt bestyrelse og har til formål at sikre kunderne gode forsikringer til den lavest mulige pris.

Sådan fungerer GF’s overskudsdeling: www.gfforsikring.dk/overskud