Drømmer du om at komme igang med at praktisere yoga, at bevæge kroppen, og få forbindelse til dit åndedræt og dig selv?

På begynderforløbet arbejder I kropsligt med det mest basale i yoga. Føddernes og hændernes stilling, teknikker til at stå i balancer og fif til at bære og støtte sin egen kropsvægt. I arbejder i langsomt tempo henimod at mestre små bevægelsessekvenser.

I 20-30 minutter pr. gang arbejder I specifikt med åndedrættet. Åndedrættet er liv og vitalitet – det er livsenergi. Vær med til at udforske dit erfarbare unikke åndedræt og udfold dets potentiale.

Kurset er for dig som ikke har prøvet yoga før og ønsker at komme igang. Det er også for dig, som har dyrket yoga for længe siden og trænger til at komme igang igen eller for dig, som er ny i yoga og trænger til at få gennemgået de forskellige stillinger grundigt og for dig, som ønsker at komme i kontakt med dit åndedræt.
For spørgsmål kontakt Mette på email skottestentoft@gmail.com eller på telefon 22854227

Underviserne:
Mette stentoft er uddannet hos Hamsa Yogastudio og har undervist i yoga, dans og bevægelse siden 2001.
Christina Stentoft er uddannet åndedrætslærer fra Ilse Middendorfskolen i München og har siden 2012 arbejdet med åndedrættet såvel i grupper som individuelt.

Det koster 350,- for 3 gange.
Tilmelding og betaling foregår i cafeen Skotte & Stentoft, eller via facebook og MobilePay nr. 79327 skriv ” Yoga -begynderforløb”. Din plads er sikret, når din betaling er modtaget. Tilmeldingen er bindende og pengene refunderes ikke.
For bedste udbytte opfordres der til, at du deltager alle 3 gange.
Medbring yogamåtte, varme sokker og et tæppe. Der er yogamåtter til låns, men skriv gerne, hvis du vil låne.

Det foregår på Sorø Station.
D. 19. nov. kl. 19.30
D. 26. nov. kl. 19.30
D. 3. dec. kl. 19.30 

Pressefoto