Det er de færreste, der ikke kender til Apple eller i forvejen ejer en de populære iPhones, der siden deres lancering på mange måder har været synonym med smartphones. Utallige modeller er siden da kommet til, og i september blev det nyeste skud på stammen, iPhone 11 Pro Max, en af de mange muligheder på hylderne hos forhandlere landet over.

Bliv klogere på den nye model her, hvor vi kigger nærmere på, hvad du kan forvente, hvis du overvejer at investere i Apples nye iPhone.

God start og høje forventninger
iPhone 11 Pro Max blev som sagt sat til salg i september, og derfor er det stadig tidligt at konkludere alt for meget på, hvilken vej vinden blæser. Og selvom Apple hos mange investorer de seneste par år er blevet mødt af skepsis ift. salgstal, tyder de indledende erfaringer på, at den nye model umiddelbart er ganske populær hos forbrugerne.

Apples nyeste iPhone går som varmt brød. Pressefoto.

I hvert fald fortæller Apple, at man har modtaget i alt 10 millioner OLED-skærme i september, hvilket er 40% mere end forventet. Dette tal er ifølge analytikere en kraftig indikation på, at salget af iPhone 11 Pro Max går bedre, end man oprindeligt havde regnet med. Succesen skal dog naturligvis tages med et gran salt, da man ikke har nogen officielle, deciderede salgstal endnu, men forventninger fra eksperter er høje på baggrund af førnævnte statistik.

iPhone som du kender den – bare markant bedre
Er Apple og iPhones kendt for én ting, så er det at levere høj kvalitet uanset modellen. Det er ikke for sjov, at iPhonen har den status, den har, og at der hvert år er spænding og hype op til release af de nye modeller. I år har der både været mere af det, vi kender, men også nye features har fundet vej til det nye flagskib.

Du har naturligvis mulighed for at vælge mellem 64, 256 og 512 GB, og du kan vælge din favoritfarve i sortimentet med Midnight Green, Space Grey, Guld og Sølv.

Derudover kan du forvente følgende funktioner – for blot at nævne nogle få:
• 6,5” Super Retina XDR-display med TrueTone mv.
• Imponerende batterilevetid
• Trådløs opladning
• Wi-Fi 6
• IP68-beskyttelse mod vind og vejr.

Og meget, meget andet. Kort fortalt er der tale om et tag-selv-bord af teknik og funktioner, du ikke vidste, du ikke kunne leve uden.

Sådan ser fremtiden ud for iPhone 11 Pro Max
Det er som nævnt vanskeligt at spå om fremtiden. Men spørger du eksperterne og tilsyneladende også forbrugerne, så er iPhone 11 Pro Max et hit. Det er den tiltrængte succeshistorie, Apple har haft brug for på salgssiden for at vende et par ærgerlige launches de seneste par år.

Vil du gerne opleve den nye iPhone på egen krop, kan du finde iPhone 11 Pro Max hos YouSee. Her kan du også læse mere om funktioner, den tekniske indmad osv. Klik på linket, hvor du også kan købe smartphonen på afbetaling. Helt uden du skal betale mere for telefonen.

Del på sociale medier