I år – den 26. oktober 2019 – udkommer Sorø-kalenderen for ottende gang. Den er som sædvanlig rigt illustreret med billeder fra Sorø Kommune, og den præsenterer en af Sorøs virksomheder – i år er det Lysen Biler.

Desuden er der en billedreportage fra restaureringen af Sorø Klosterkirke og fire sider med billeder fra nogle af årets begivenheder i Sorø.

Pressefoto

Sorø Kommune har støttet udgivelsen af kalenderen sammen med en række virksomheder i kommunen: Altan.dk, Lysen Biler, Bog&Idé Svegård, Broby Planteskole, Dit Sorø, Kopp Sorø, Kroppens Hus, Sir Brian, Henrik Slagter i Dianalund Centret, Sorø Apotek, Sydbank samt XL-byg Sorø Trælast.

Borgmester Gert Jørgensen ”klipper snoren” og åbner for salg af kalenderen lørdag den 26. oktober 2019 kl. 11:30 i Bog&Idé Svegård. Alle er meget velkomne til at deltage i begivenheden og nyde et lille glas.

Kalenderen er velegnet som familiekalender, da de enkelte datofelter er opdelt til tre optegnelser. I år leveres opsætning og trykning af Lemann Grafisk, Stenmagle, Sorø Kommune.

Hele overskuddet fra salget går ubeskåret til mad til grønlandske gadebørn, som søger til værestedet ”Mælkebøtten” i Nuuk. I år har Foreningen til udgivelse af Sorøkalenderen doneret 30.100 kr.

Vi opfordrer til at bruge kalenderen som jule- eller nytårshilsen til kunder, venner eller familie. Alle vil dagligt kunne glæde sig over månedens billede. Kalenderen koster 100 kr.

Kalenderen kan købes i Bog&Idé Svegård i Sorø, Super Brugsen Frederiksberg, Bog&Idé Dianalund Centret, Sorø Kunstmuseum, Kroppens Hus, Broby Panteskole og Sydbank Sorø eller ved e-mail til hanne@zuhause.dk

Del på sociale medier