Som ét af de første hoteller herhjemme kunne Comwell Sorø sidste år sende deres første vinhøst til produktion. Fra og med november kan hotellet således serverer deres egen mousserende vin. I den anledning udskriver Comwell Sorø en kunstkonkurrence til udformningen af etiketten.

Pressefoto

En rekordvarm sommer sidste år satte for alvor fart under Comwell Sorøs vineventyr, der for første gang høstede deres egne druer af sorten Solaris. Den mousserende vin produceres i samarbejde med Dyrehøj Vingård i Røsnæs og kommer på flakse i slutningen af oktober.

Hele vinprojektet har været stærkt forankret i lokalbefolkningen, hvor første årgang blev høstet i samarbejde med Sorø Historiske Haveforening, der også har anlagt Sorø Museums historiske urtehave.

Comwell Sorø håber derfor, at der er nogle lokale kunstnere, der vil komme med deres bud på en smuk etiket. De tre bedste bud kommer til afstemning på Comwells Facebookside, og den endelig vinder kan se frem til pryde Comwell Sorøs første batch.

Vinderen præmieres med et ophold på Comwell Sorø med middag, vinsmagning, overnatning og naturligvis en flaske af hotellets egen vin.

Konkurrenceregler:

· Det står deltagerne frit for, hvilken kunstretning der vælges
· Deltagerne skal min. være 18 år

Original eller billede sendes til Comwell Sorø / nist@comwell.com senest søndag den 22. september.