Sorøs yngste junior B, C og D-roere har i weekenden roet om årgangsmesterskaber, TU-Cup point og første års junior A-roere har roet sig ind på nye hold, som kæmper om udtagelse til Baltic Cup i Estland til september.

En stiv modvind med op til 15 sekundmeter gjorde det til en affære for de hårdhudede, men det er jo netop det folkefærd man finder i rosporten. Flere både væltede og en pavillion fik revet sig løs og smadrede en bilrude under regattaen, så der var blæs på. Alle Sorø roerne tog dog udfordringen med godt humør og klarede det super fint.

To årgangsmestre, flere medaljer til de yngste og TU-Cup point i hus til den løbende talentudviklings konkurrence..

To potentielle Baltic Cup-roere, nemlig Peter Skou og Smilla Post-Kallenbach, fik begge gode løb i rygsækken, godt forberedt til Baltic Cup udtagelse som foregår d. 24 august på Bagsværd sø.

Sidst deltog Sebastian Steffensen i et otterløb, som bestod af alle regattaens interresserede unge roere, de blev mixet godt rundt og hjulpet af en erfaren styrmand fra værtsklubben. Sebastian havde aldrig roet med en åre før, men han fik god instruktion i teltet og gik så ud og vandt indledende og sandelig også finalen i otterløbet, flot flot.

Frederikke Aagaard (tv) og Babette Post-Kallenbach. Foto: Sorø Roklub
Mads Christensen og Valdemar Vilhelmsen. Foto: Sorø Roklub
Sebastian Steffensen får instruktion i en-åres roning inden otterløb. Foto: Sorø Roklub
Sebastian Steffensen vinder otterløbet i Holstebro. Foto: Sorø Roklub