Folkemøde Sorø byder på viden, inspiration og ikke mindst masser af dialog om, hvordan vi i fællesskab udvikler lokalsamfundet, oplyser Sorø Kommune i en pressemeddelelse.

Der bliver guf for både hjerte, hjerne og gane, når Folkemøde Sorø løber af stablen på lørdag. Programmet for dagen byder på dialogcafé, oplæg og workshops – og på demokratifitness, hestevognskørsel, dans og meget mere.

Det er ikke hver dag, at man kan opleve både universitetsprofessorer, unge ildsjæle og demokratientusiaster – og skylle hele herligheden ned med friskpresset juice og sprøde fritter! Men Folkemøde Sorø, som finder sted på Sorø Akademis Store Plads, bliver en skøn blanding af det frivillige, det folkelige og det fornøjelige.

Kommunaldirektør i Sorø Kommune, Søren S. Kjær, håber, at rigtig mange vil lægge vejen forbi.

– Uanset om man er ung, ældre, børnefamilie, erhvervsdrivende, foreningsfrivillig eller blot nysgerrig på mulighederne i lokalområdet, vil der være masser af inspiration at hente på Folkemøde Sorø. Ud over spændende oplæg og workshops vil man kunne møde et bredt udpluk af lokalsamfundets engagerede ildsjæle, som deler ud af deres erfaringer. Jeg glæder mig til en livlig dag med masser af god dialog, siger han.

På de flere end 50 forskellige stande kan man høre om alt fra hjernetræning og naturterapi til frivilligt socialt arbejde og bæredygtighed. Der er også mulighed for at køre en tur i hestevogn med en byrådspolitiker. Endelig kan man stille sulten ved de lækre boder med mad og drikke fra bl.a. Juice Club, Mætværk og Ruds Vedby Kebab.

Festlighederne spreder sig i hele bymidten, hvor Handelsstandsforeningen og Sorø & Friends holder lang lørdag, og Sorø Bibliotek og Bykontor inviterer til maratonsang i biblioteksgården.

Om Folkemøde Sorø
Flere end 40 frivillige foreninger, institutioner og virksomheder er med på Folkemøde Sorø.

Folkemøde Sorø er et led i virkeliggørelsen af Byrådets Vision 2022 for Sorø Kommune. I visionen sættes fokus på FN’s verdensmål, og herunder verdensmål nr. 17, Partnerskab for handling.

Programmet for Folkemøde Sorø kan hentes på biblioteker, i butikker og på museer – eller ses på nettet på folkemoede.soroe.dk.

Grafisk kort over pladsen

Oversigt over stande

Program Folkemøde