HUSK at Lions Club Sorø gentager successen og afholder julefrokost 7. december 2019 i Sorø Hallen. Musikken leveres af ingen ringere end Sanne Salomonsen, Zindy Laursen, Stagebreakers og en DJ.

Glæd dig til et brag af en fest, når Lions Club Sorø endnu en gang slår dørene op til julefrokost i Sorø Hallen. Arrangementet starter klokken 17.00 (maden serveres kl. 18).

Igen i år er julebuffeten et lækkert traktement fra ‘Åberg’/Pedersborg forsamlingshus.

Der er i år skruet ekstra op for musikbudgettet, og du kan derfor glæde dig til at opleve Sanne Salomonsen, Zindy Laursen og Stagebreakers.

Billetter bestilles på billetten.dk og på bykontoret på Sorø Bibliotek.
Der er to billettyper:
– den første type er til kr. 595,- plus gebyr (kr. 10,-), som giver entré, julebuffet og musik.
– den anden type er til 995,- plus gebyr (kr. 10,-), som giver entré, julebuffet, musik og fri bar (vand, øl, vin og drinks).

Hvis I er en gruppe af gæster, der gerne vil ‘sidde sammen’, kan dette lade sig gøre, men det kræver, at gruppen har samme billettype (altså enten har alle billetter MED fri bar, eller også har alle billetten UDEN fri bar), fordi pladserne uden fri bar er anbragt fysisk adskilt af dansegulvet.

Hvis du har forespørgsler om billetbestilling eller andet vedr. julefrokosten, fx henvendelser om at sidde sammen, kan du kontakte: lionsjul2019@gmail.com