Sorø er en eftertragtet kommune som følge af kommunens rigdom og flotte natur. Man kan hoppe på toget til København, og så er man i hovedstaden på 47 minutter. Det er især et attraktivt sted at bo, fordi der er så mange gode skoler og uddannelser, og der er rig mulighed for at købe ind og spise. Men hvordan finder du så en lejebolig i dette attraktive område?

Vi vil her komme ind på, hvor man skal kigge, hvis man gerne vil have fat i en lejebolig i Sorø. Det kan være svært at finde lejeboliger, hvis ikke man ved, hvor man skal søge. Vi ved, hvor du skal kigge. Derfor vil vi herunder dele vores viden, så du kan finde den rette bolig i Sorø eller omegn.

Facebook
Når man bruger Facebook, er der mange muligheder for at finde et nyt sted at bo. Det kan blandt andet ske ved, at man tilmelder sig grupper, hvor der er et hav af opslag. Der findes eksempelvis Facebookgruppen 4180 Sorø, hvor man frit kan lave ikke-kommercielle opslag. Det er gruppe, der har lidt af det hele i Sorø: Der er sladder og humor, der er opslag om lejligheder, der udlejes, der er nyheder mv. Det er en gruppe, som har hjulpet mange mennesker til at finde et sted, de kan kalde deres hjem.

Findboliger.dk – med stort udvalg af ledige boliger i Sorø

Der er også findboliger.dk i Sorø, hvor du kan finde alle lejeboliger i Sorø. Det er et perfekt sted at kigge, fordi den har en nem søgefunktion. Fordelen her kontra Facebook er, at man ikke skal scrolle langt, hvis man gerne vil finde et opslag, hvor der er en, der har skrevet noget om at leje en bolig ud i Sorø. Det skal man ikke bekymre sig om, når man klikker ind på findboliger.dks Sorø-afdeling. På siden her kan du nemlig nemt sortere i alle de kriterier, du går efter: pris, størrelse, type af bolig, om det skal være ejer, leje eller andel og så videre. Det er ikke andet end et par klik, før du finder det rigtige svar frem i forhold til, hvad du leder efter.

Find din lejebolig på nettet. Foto: ABW

Når du bruger denne side, kan du oftest også både se plantegning, størrelse, hvor mange værelser der er og meget andet. Bestemt en oplagt side at bruge, hvis man gerne vil have sin søgning og sine resultater skræddersyet.

Brug dit netværk!
Råb op i dit netværk! Brug alle tricks og kneb, spred ordet og slå op alle steder du kan og få familie og venner til at dele din boligsituation. Igen kan man bruge Facebook som et eksempel, hvor man kan lave opslag og prøve at nå ud til flere. Oftest finder mange en ledig bolig ved at have ”spredt ordet”, både via sociale medier, men også via mund til mund.