Klikken fra strikkepinde fylder gårdhaven, når gruppen “Strik og drik” den første søndag i måneden trækker gæster til Sorø Kunstmuseum til hyggeligt samvær om det bløde håndværk.

Der hygges i museumsgården. Foto Katrine Ystrøm.

“Strik og drik” er en nyere gruppe i Sorø, der med stor succes har holdt flere arrangementer over vinteren. I søndags rykkede de håndarbejdsglade udenfor i museets gårdhave for at nyde sommervejret og nye bekendtskaber. Det med at møde nye mennesker er en vigtig del af gruppens ide. Så man er velkommen, om man er nybegynder, øvet, ældre, ung, bysbarn eller tilflytter.

Bag strikke-møderne står Katrine Ystrøm og Karen Breindahl Ridderhaugen, der begge også er meget aktive på Instagram, hvor de kan følges på @katyst og @karenskommode.

Info
Der strikkes og drikkes hver den første søndag i måneden i juli, august og september. Næste gang er 7. juli kl. 14-16.30. Det er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig. På dagen er det dog muligt at købe en “Strik, drik og kunst”-billet til 85,-, der giver adgang til Sorø Kunstmuseums udstillingssale samt en valgfri drikkevare i museumscaféen.

Kontakt
Følg med på gruppens Facebookside eller kontakt Strik og drik Sorø / Katrine Ystrøm, katrine@ystrom.dk.

Første møde på museet blev holdt med stor succes og nu følger tre gange mere første søndag i måneden, hvor alle er velkomne med garn og pinde. Foto: Katrine Ystrøm.