Din bolig er meget mere end bare minimum fire mure. Det er dit hjem. Et sted, hvor du bor sammen med de mennesker, du holder af – eller måske alene. Og er det dit frirum, hvor du kan udfolde dig selv, som du vil: Fx gennem indretning, valg af møbler, hvor malerierne skal hænge og meget mere. Sagt kort: Din bolig er utrolig vigtig at have styr på, så du altid kan komme hjem med ro i maven til trygge rammer, der er præcis som du ønsker dem. Ikke nogen andre skal bestemme, hvordan du skal bo, og hvordan du skal indrette din bolig og dit hjem. Det vigtigste er, at du følger dig hjemme.

Ikke nogen andre skal bestemme, hvordan du skal bo, og hvordan du skal indrette din bolig og dit hjem. Foto: ABW

Det samme gør sig gældende med din have, hvis du er så heldig at have sådan en hjemme hos dig. Det er et afbræk fra en travl hverdag. Det kan være fantastisk at sætte sig ud i sin have, nyde planterne og græsset, for at slappe af, inden hverdagen kommer stormende på ny. For at finde inspiration til din bolig og din have kan du med fordel læse spændende nyheder om bolig og have; og der findes heldigvis en række gode magasiner og hjemmesider om netop dette.

Det kan både bruges som afslappende læsning og tidsfordriv, men det kan også være en inspiration til, hvordan du gør dit hjem og din have mere optimal og mere hyggelig – så den passer helt perfekt til dig og de rammer, som du ønsker at sætte. For dig, der bor der. For din familie. Og for de gæster, der kommer på besøg; til middag, til rødvin eller blot for at hyggesnakke ude i haven over et glas vin.

Hent inspiration til din bolig

Nyheder om boliger er blot inspiration til at sætte nogle nye tanker i gang. Foto: ABW

Det kan være svært at indrette sin bolig optimalt, hvis man er efterladt til at gøre alle tankerne helt selv. Derfor kan det være epokegørende at hente lidt ekstern inspiration. Faktisk er det ikke ensbetydende med, at du skal gå på kompromis med din personlige stil og blot efterligne andre boligindretninger. Nej, det handler om, at du ved at se andre indretninger kan danne dine egne tanker og få nye idéer – og på den måde indrette din bolig akkurat, som du altid har drømt om!

Altså er nyheder om boliger blot inspiration til at sætte nogle nye tanker i gang. Derefter kan du selv gå i gang med at planlægge, hvordan du synes, dit hjem skal være.

Få en fantastisk have

Og den samme inspirationskilde kan bruges til at indrette din have. Måske så du nogle pæne havemøbler et sted. Og hvad var det nu de blomster, du synes var så fantastiske, hed? Dette kan et magasin, der skriver om de skønneste haver, hjælpe dig med at komme frem til.

På den måde kommer du hurtigere og mere smertefrit i mål med din drømmehave; til glæde og gavn for dig, dine naboer og ikke mindst dine gæster. Hvem drømmer ikke om at have en fantastisk have, man uden tøven kan invitere sine gæster ud i en varm sommerdag?