I weekenden den 7., 8. og 9. juni var Sorø Taekwon-Do Klub vært for den sjette nationale sommerlejr i Sorø Hallerne.

Mere end 80 deltagere – både unge og voksne – samledes til tre dage med træning, fællesskab og gode oplevelser. Deltagerne kom fra Danmark, Grønland, Norge og Holland og viste et fantastisk eksempel på samvær og fællesskab på tværs af alder, herkomst og sprog.

Blandt underviserne på lejren var både landsholdstrænere og specialister i forskellige discipliner samt naturligvis trænere fra Sorø Taekwon-Do. Årets udenlandske gæst var den internationale instruktør Robert Boer og den internationale mester Peter Logozar. De sikrede undervisning i international særklasse.

Lørdag formiddag gæstede 28 KIDS-elever i alderen 6-8 år lejren, hvor de fik træning med klubbens egen KIDS-træner Ann Brandt. De sluttede deres sæson af med oplevelsen på lejren og en fantastisk graduering med lejrens øvrige deltagere som heppekor.

Lørdag aften var det sortbælternes tur til at graduere ved den nationale graduering, som finder sted hvert år på sommerlejren. Her blev Rebekah Alexander fra København gradueret til 1. Dan sortbælte og Claus Sander og Ann Brandt graduerede til 3. Dan sortbælte under vejledning af Mester Peter Logozar fra Sverige.

En del af deltagere sov i hallerne, og alle fik fantastiske måltider leveret morgen, middag og aften fra Viggi’s i hallen.

Sorø Taekwon-Do Klub glæder os allerede til næste års lejr og dejlige fælleskab.

Foto: Sorø Taekwon-Do Klub
Foto: Sorø Taekwon-Do Klub
Foto: Sorø Taekwon-Do Klub
Foto: Sorø Taekwon-Do Klub
Foto: Sorø Taekwon-Do Klub
Foto: Sorø Taekwon-Do Klub
Foto: Sorø Taekwon-Do Klub