Lige nu har Salon Fernando Møhge et rigtig godt tilbud til alle blondiner – naturlig blond eller ej! De har nemlig fået Keep My Colour Blonde-serien hjem i en limited edition på hele 500 ml.

Eleven Australia er en unik hårplejeserie, der har indtaget det danske marked med rekordfart. Produkterne er virkelig lækre, og priserne er i et niveau, hvor de fleste kan være med.

Shampoo og treatment i Keep My Colour Blonde-serien er specielt velegnet til at fjerne gult skær i blond hår – hvad enten det er naturligt lyst eller farvet. Og nu kan du prøve produkterne i LIMITID EDITION på 500 ml til kun 449,-

Shampooen indeholder rigtig mange blå/lilla pigmenter, hvilket gør, at den effektivt neutraliserer de gule og orange toner i håret. Shampooen farver meget, og det er derfor de færreste, der har behov for at bruge shampooen dagligt. Ofte vil en enkelt behandling om ugen kunne vedligeholde et koldt skær. Det unikke ved denne shampoo er, at den ikke udtørrer håret. Tværtimod efterlader den håret sundt og glansfuldt.

Treatment-produktet i serien er en hårkur, der også kan neutralisere gule nuancer. Du kan lade kuren sidde i håret, så længe du vil uden at skulle bekymre dig om, at håret bliver blåligt. Tiltrods for at farven ikke er så kraftig, efterlader kuren håret i en smuk kold nuance.

Køb dem hos Salon Fernando Møhge på Absalonsgade 6c i dag.

Foto: Salon Fernando Møhge