Sorø Jazz har fået ny hjemmeside, hvor du kan se, hvordan sommerens jazzprogram tager sig ud.

Sorø Jazz har fået en ny hjemmeside på adressen www.soroejazz.dk. På siden vises programmet for kommende koncerter med omtale af de optrædende kunstnere. Lige nu er der 15 tilbud. Og flere er på vej. Der er en tæt koncentration af koncerter i ugen fra søndag den 21. juli til og med søndag den 28. juli, hvor Sorø Jazzfestivalen spiller.

Den nye hjemmeside er resultatet af en sponsoraftale, jazzen har indgået med Sorø-firmaet +vonbülow.co, der beskæftiger sig med kommunikation, rådgivning, grafisk design og medieudvikling. Firmaets chef er Michael von Bülow, der mellem sine adskillige bestyrelsesposter også er formand for Sorø Erhvervsudviklingsråd. Og så er der i øvrigt gedigen jazz i hans familie-DNA, blandt andet båret af saxofonisten Christina von Bülow og hendes søn guitaristen Pelle von Bülow, som begge medvirker i årets Sorø Jazzfestival.

I den forbindelse ønsker Sorø Jazzen også at takke sine andre tilskudsgivere. Det er Sorø Kommune, Statens Kunstfond, Egholtfondet, Brand af 1848 Fond, Sorø Spare- og Lånekasses Fond, Knud Højgaards Fond, Sydbank Fonden og Willliam Demant Fonden. Uden al den kærkomne støtte ville det slet ikke være muligt at bringe jazzen til Sorø.

Foto: ABW