Danmarks første og største trampolinpark Kragerup Go Bounce åbner den 31. maj. Kragerup Go Bounce er det sidste nye tiltag i Kragerups aktivitetspark, som også indeholder klatreparken Go High, fodboldgolf og archery attack m.m. De farverige netbokse hænger sammen på kryds og tværs og er forbundet med net- og løbegange, der fører dig hen over vand og sø og helt op i trækronerne. Banerne strækker sig fra skovbund op til 8 meters højde og giver oplevelsen af at hoppe i trampolin.

Foto: KRAGERUP GO BOUNCE

Parken åbnes den 31. maj, hvor gæster og presse er inviteret. Kragerup holder ”fest i skoven” og åbner derfor trampolinparken på en utraditionel måde. Glæd dig til at møde 20 udklædte Star Wars entusiaster fra fællesskabet Troopers for Charity. De kommer marcherende gennem skoven sammen med børn fra julemærkehjemmene på Sjælland. Troopers for Charity vil ligesom Kragerup gerne gøre en forskel for børn og unge ifht. sjov, leg og motion. Kragerup er derfor blevet ambassadør for de Danske julemærkehjem og glæder sig til at gøre en forskel for disse unge mennesker.

Med dette nye tiltag har Kragerup nu en bred palette af aktiviteter, som tilsammen udgør et anderledes fitness- og oplevelsescenter i naturen, hvor alle kan være aktive og have det sjovt – også børn helt ned til 4 år.

PROGRAM:
Fredag:
15-17.00 Oplev Troopers for Charity I skoven
15-20.00 Prøv Go Bounce gratis

Lørdag & søndag:
10-20.00 Prøv Go Bounce gratis

Det vil være muligt at købe mad og drikke I skovens café alle dage.

Foto: Kragerup Gods