I slutningen af april slog PostNord dørene op til to nye Collect Shops i Sorø, og nu kommer der en mulighed mere til byen. 2. maj åbner der nemlig en Collect Shop hos XL Byg – Sorø Trælasthandel på Industrivej 6. Her kan man nemt og hurtigt hente sine pakker fra den stigende nethandel.

– Det glæder mig, at vi kan tilbyde borgerne i Sorø endnu et sted, hvor de nemt og hurtigt kan hente deres pakker. Vores kunder vil hente deres pakker når og hvor, det passer dem bedst, og åbningen er et vigtigt skridt mod at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagerne, siger Lenette Ludvigsen, distriktschef i PostNord.

I den nye Collect Shop kan kunderne hente pakker samt sende pakker og breve, som de har frankeret hjemmefra. Collect Shoppen er åben i hele butikkens åbningstid, som er hverdage fra kl. 8.00-17.30 og lørdage fra kl. 9.00-13.00.

– Vi lever af tilfredse kunder, og det har stor betydning for os nu også at have pakker til udlevering på hylderne. Det er endnu en god service for vores eksisterende kunder, og vi glæder os til at komme i gang og møde nye ansigter, siger Casper Javel, der er indehaver af XL Byg – Sorø Trælasthandel.

Den nye Collect Shop er ét af de 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i løbet af i år. Når de alle er på plads, vil PostNord tilbyde Danmarks største netværk af udleveringssteder med 2.000 stk. fordelt over hele landet.

Foto: Henrik Petit.