En sponsoraftale mellem energiselskabet OK og HF Sorø Håndbold er blevet udvidet, hvilket betyder, at klubben kan støttes med tre gange så meget, når bilen tankes. Støtten kan gives, helt uden at det koster ekstra.

Bettina Nielsen har lige sat sin underskift på det papir, som betyder, at HF Sorø Håndbold har udvidet sin sponsoraftale med energiselskabet OK.

“Det er rigtig godt for klubben. Uden aftalen vil vi mangle penge, da de er med til at gøre det muligt at drive håndboldklubben. Vi har været lidt trængt de seneste år. Derfor betyder det rigtig meget for os, at vi har haft en aftale med OK,” siger hun og håber, at der vil være bred opbakning til de nye muligheder, som udvidelsen giver.

Den nye aftale er simpel. Man kan støtte håndboldklubben med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til HF Sorø Håndbolds sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Klubben får 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte håndboldspillerne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Lokale aktiviteter er OK
OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK også støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

“Lige nu har mere end 1.600 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

HF Sorø Håndbold har haft en sponsoraftale med energiselskabet OK siden 2010 og har nu udvidet den. Sponsorpengene er blandt andet blevet brugt til nyt spillertøj og andet, der er kommet medlemmerne til gode. Foto: OK-Arkiv.