25. april åbner PostNord to nye Collect Shops i Sorø – den ene hos Midtsjællands Knallertservice på Pedersborg Torv og den anden i den nye interiørbutik MetHe på Storgade 48A. Her kan man nemt og hurtigt hente sine pakker fra den stigende nethandel.

– Jeg er rigtig glad for, at vi nu rykker endnu tættere på borgerne i Sorø, når vi åbner to Collect Shops. Her kan de nemt og hurtigt hente deres pakker. Vi ved, at vores kunder vil hente deres pakker lige dér, hvor det passer dem, og når det passer dem, og åbningerne er et vigtigt skridt mod at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagerne, siger Lenette Ludvigsen, distriktschef i PostNord.

I de nye Collect Shops kan kunderne hente pakker, samt sende pakker de har frankeret hjemmefra. Det er også muligt at købe frimærker. Collect Shoppen er åben i hele butikkens åbningstid, som er:

  • MetHe – mandag-torsdag kl. 10-17.30, fredag kl. 10-18 og lørdag kl. 9.30-14.
  • Midtsjællands Knallertservice – hverdage kl. 10-17.30 og lørdag kl. 9-13.

– Det har stor betydning for os, at vi nu kan tilbyde vores kunder endnu en god service i form af muligheden for at hente deres pakker hos os. Vi glæder os til at komme i gang og til at hilse på de nye pakkekunder, siger Jan Saxe Andersen, der er indehaver af Midtsjællands Knallertservice.

– Vi glæder os rigtig meget til at få pakkeudlevering i butikken og har en forventning om, at det i endnu højere grad vil være med til at gøre MetHe til et omdrejningspunkt i lokalområdet, siger Mette Hansen, der, sammen med Helle Larsen, ejer MetHe.

De nye Collect Shops er blandt de 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i løbet af i år. Når de alle er på plads, vil PostNord tilbyde Danmarks største netværk af udleveringssteder med 2.000 stk. fordelt over hele landet.

Så er der to nye udleveringssteder for PostNord i Sorø. Foto: Henrik Petit.