54 børn, unge og voksne fyldte Fjenneslev Kirke den 3. marts 2019. De fremmødte sang de kendte samler og hørte præsten Anders fortælle om, at fastelavn udspringer af, at Danmark er et kristent land, og at fastelavn er starten på 40 dages faste.

Efter gudstjenesten fordelte generationerne sig, og de udklædte børn slog til tønden i rækker fordelt på mindre og større børn. Solen kom frem, da man begyndte at slå katten af tønden, og tøndeslagningen blev afsluttet i flot solskin.

Efter tøndeslagningen var der fastelavnsboller, kakao og hyggelig snak og fællesskab i Sognehusets trange rammer. Men børnene, der var udklædte som Harry Potter, viking, prinsesse, kat, cowboy m.m., og de voksne synes, at det var en dejlig dag. Og menighedsrådet glæder sig over, at alle generationer bakker op om arrangementet.

Foto: Margit Nielsen
Foto: Margit Nielsen
Foto: Margit Nielsen
Foto: Margit Nielsen
Del på sociale medier