De har travlt i Restaurant ParnasHuset, og de søger derfor seje og effektive ungarbejdere til opvask og andre praktiske opgaver i ParnasHuset og ParnasPark.

I Parnasfamilien går de ikke op i faggrænserne. Her arbejder man samlet som et hold. De har et fantastisk sammenhold og kammeratskab blandt personalet. De respekterer hinandens forskelligheder og giver plads til sjov og ballade ind imellem de travle arbejdstimer. Det giver dem nemlig lige det arbejdsmiljø, de har brug for.

Restaurant ParnasHusets medarbejdere udvælges på baggrund af deres personlighed og ikke nødvendigvis deres faglighed. Derfor er erhvervserfaring en fordel, men ikke en nødvendighed. De skal nok lære dig det, du har brug for at vide.

Det vigtigst er, at du er super serviceminded, har let til smil, gåpåmod og er god til at samarbejde.

De forventer, at du er under 18 år, men fyldt 15 år og har færdiggjort 9. klasse. Du skal være klar på at arbejde i weekender, nogle hverdagsaftener og det meste af sommerferien.

Lyder det som noget for dig? Så send en ansøgning sammen med dit CV til Sofie Due Jørgensen, på sofie@parnas.dk. Du kan også træffe hende på tlf. 24 21 32 89. Jobbet er med start omkring påske.

Hvis du er fyldt 18 år, leder de også efter tjenere til den kommende sæson. Læs mere om det job her.

Foto: Parnas Natur & Aktivitetspark.