Er du en af dem, som tænker at mindfulness er noget mærkeligt hokuspokus, hvor man sidder i lotusstilling og trækker vejret dybt om og om igen? Men er der alligevel noget, der vækker din nysgerrighed, særligt når du hører, hvor veldokumenteret de positive resultater er bl.a. på stress? Så bør du deltage på kurset Break and Breathe hos Det Frydefylde Liv.

Kurset er netop for dem, som gerne vil snuse til mindfulness og finde ud af, om det kunne være noget. Måske er det – måske er det ikke? Du ved det ikke, og du finder først ud af det ved at afprøve det.

Break and Breathe er et kursus baseret på mindfulness, men også på andre metoder og redskaber bl.a. i forhold til at ændre vaner og holde fast i det nye. Det er en introduktion, hvor du både får noget baggrundsviden, om hvad mindfulness er samt praktiske øvelser, som bliver bygget stille og roligt op, så alle kan være med. Du vil blive præsenteret for en vifte af metoder og få mulighed for at prøve dig frem, så du finder din måde at dyrke mindfulness på.

Det er nemlig det, der ligger Dorthe Eichen fra Det Frydefulde Liv meget på sinde med dette kursus:
– At give en indføring i, hvad mindfulness er bygget på, så du har en veloplyst baggrund at træffe dit valg om, hvorvidt mindfulness er noget for dig.
– At inspirerer til at finde din egen vej i mindfulness, så det giver mening for dig i din hverdag.
– At bygge øvelserne op, så du får trænet dig op til at kunne mestre mere og mere af den praksis i mindfulness, som hjælper mange mennesker i et travlt liv.

Kurset starter tirsdag den 15.1.2019, og man mødes 6 tirsdage i januar og februar fra kl. 18.30-21.00. Kurset finder sted i Sorø Akupunktur og Qi Gong’s lokaler på Østergade 4.

Tilmelding sker på Det Frydefulde Livs hjemmeside.

Dorthe afholder desuden en informationsaften den 8. januar 2019 kl. 19.30-20.30, hvis du vil vide mere, inden du tilmelder dig. Det foregår ligeledes på Østergade 4, st. i Sorø. Det er gratis, og du kan samtidig få aftenkaffen/teen og en kage med på vejen.

Du er også velkommen til at kontakte Dorthe på tlf. 22 97 81 91 – Læg en besked, og hun ringer dig op.

Kurset Break and Breathe er for dig, der gerne vil finde ud af, om mindfulness er noget for dig. Foto: ABW