Drømmer du om mere tid til at være kreativ sammen med dine børn?

Ind i Kunsten er klar med et nyt forløb for børn og voksne. Under overskriften “Hundekunster og heltedrømme” mødes kunst- og kreaglade børn og voksne tre onsdage i februar-marts på Sorø Kunstmuseum til fælles kreativ fordybelse med inspiration fra temaer og værker i kunsthistorien.

Mette Tingholm fra Ind i Kunsten siger:

– Vi er gået på opdagelse i kunsthistorien ud fra tre emner, som vi tror, mange vil kunne forholde sig til, nemlig hunde, helte og drømme. På kurset vil vi hente inspiration fra både kendte og mindre kendte værker i kunsthistorien – og først og fremmest vil deltagerne skabe deres egne værker.

Kurset kræver ingen forkundskaber, blot at man har lyst til at være med og slippe fantasien løs.

– Med kurset vil vi gerne skabe et rum, hvor børn og voksne kan hygge sig sammen om noget kreativt og blive præsenteret for andre ideer og materialer, end man måske lige har derhjemme, siger Signe Foersom, som udgør den anden halvdel af Ind i Kunsten.

Kurset finder sted på Sorø Kunstmuseum og løber over tre onsdage, alle dage fra kl. 16.30-19.00. Datoerne er 27. februar, 6. marts og 13. marts 2019.

Børn fra ca. 8 år kan deltage sammen med en voksen, børn fra ca. 10 år kan deltage på egen hånd. Det koster 450 kroner for en voksen og et barn. Tilmelding sker til Sorø Kunstmuseum på mail til butik@sorokunstmuseum.dk.

Foto: Thomas Olsen