At få lavet huller i ørerne er en særlig begivenhed. Derfor sørger Fred. Jensen & Søn altid for at skabe trygge rammer og en positiv oplevelse for både børn og voksne, der vælger at få lavet deres huller i ørerne i netop deres butik.

Foto: Fred. Jensen & Søn

Fred. Jensen & Søn bruger sterile produkter, hygiejniske metoder og hudvenlige smykker fra Blomdahl medical beauty. De ørestikkere, som skydes i, består af kirurgisk stål for at mindske risikoen for betændelse. Kirurgisk stål er det materiale som også anvendes under operationer på hospitaler.

Når dine huller er lavet skal de første ørestikkere sidde i øret i 4-6 uger uden at blive fjernet. Har du fået lavet hul i brusken bør ørestikkerne sidde i øret i 8-12 uger, da helingsprocessen i brusken er væsentlig langsommere end i selve øreflippen.

Du bør altså ikke pille ved eller dreje ørestikkerne, da du altid vil have bakterier på dine fingre. Dette vil øge risikoen for betændte huller. Rens blot hullerne med en vatrundel eller vatpind dyppet i klorhexidin morgen og aften og gerne oftere.

OBS: de laver kun huller i ørerne på personer over 18, eller med tilladelse fra forældre på børn under 18 år.