Har du ikke fået set den populære Ordrupgaard-udstilling GULD OG GRØNNE SKOVE på Sorø Kunstmuseum, er der endnu en chance på fredag den 11. januar, hvor der er såkaldt “finissage og fredagsbar” på museet.

Udstillingen Guld og grønne skove. Ordrupgaard 100 år på Sorø Kunstmuseum kan ses frem til søndag d. 13. januar. Foto: Sorø Kunstmuseum

Udstillingen, der har bragt en perlerække af danske mesterværker af blandt andre C.W. Eckersberg, Vilhelm Hammershøi og L.A. Ring til Vestsjælland, slutter søndag den 13. januar.

“Så det er sidste weekend med udstillingen, og vi har valgt at sige et lidt festligt farvel på denne måde. Måske kan det blive en tradition fremover med vores særudstillinger”, fortæller museumsdirektør Charlotte Sabroe, der vil vise rundt i udstillingen og fortælle om dens tilblivelse.

Der er gratis adgang fra klokken 16 i forbindelse med finissagen, og museets café holder ekstraordinært længe åbent med hyggelig fredagsbar til klokken 18 med salg af drikkevarer og særtilbud i dagens anledning. Tilmelding er ikke nødvendig.

Med på udstillingen: Vilhelm Hammershøi, Hvide døre, Strandgade 30, 1899. Foto: Anders Sune Berg
Med på udstillingen: Camille Pissaro, Portræt af en dreng, udateret. Foto: Bruun Rasmussen