Søger du gaven til manden, der har alt, så tænker du nok ikke lige, at du kan finde den i en dametøjsforretning. Men faktum er, at Jeans House i Storgade har en stor afdeling med julevarer, herunder gaver til ham eller hende, der savner nyt til skrivebordet eller spisebordet.

I 2017 kunne Randi Kok fejre forretningens 20 års jubilæum. Hun valgte i den anledning at udvide sortimentet med gaveartikler og brugskunst. “Det er ikke mainstream ting, men unika”, fortæller Randi, som tilføjer, at mange af kunderne kigger ind for at finde en gaven, der virkelig bliver værdsat.

På hylderne er der få af hver vare, og sortimentet ændrer sig tit, så der altid er noget nyt at komme efter. Og det gælder på både ting-fronten som på tøj-fronten.

Foto: Jeans House by Kok & Co
Foto: Jeans House by Kok & Co