Opdatering 6.12.18: JOBBET ER BESAT

Servicemindet optikerassistent med passion for personlig kundeservice og salg søges til Nyt Syn i Sorø.

Ny Syn Sorø har travlt og har derfor brug for en dygtig kollega, der kan arbejde selvstændigt, bevare roen og har et glimt i øjet.

I butikken har de et nært forhold til alle deres kunder, og derfor skal du være servicemindet og interesseret i gode kunderelationer.

Dine opgaver vil bl.a. være at møde kunderne som den første – med et smil. Du skal derfor kunne rådgive kunderne om mode og trends og have øje for, hvad der klæder kundernes ansigtsfacon. Du skal passe telefonen og booke tider. Du skal være fingernem og have lyst til at lære at tilpasse briller.

Det er ikke en betingelse, at du har erfaring fra optikerbranchen, men det vil selvfølgelig være en fordel, og som minimum skal du have erfaring med mode fra enten detailhandel eller servicebranchen.

Nyt Syn Sorø har eksisteret siden 1993. Der er i dag to medarbejdere, men fordi de har så mange søde kunder, har de brug for endnu en kollega i deres team. Nyt Syn tilbyder et godt arbejdsmiljø og en spændende arbejdsdag – og ser frem til at have dig som en del af deres lille, men meget tætte team.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på tlf. 20271335 eller 57832727. De udvælger løbende de kandidater, de ønsker at se til en samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt. De glæder sig til at høre fra dig.

Send din ansøgning online her.

Foto: Nyt Syn Sorø