”Bak&Nissen – balance i livet” er navnet på en ny virksomhed, som to ansatte på ernæring- og sundhedsuddannelsen på på Ankerhus har etableret. Line Bak Josephsen og Asta Nissen, der begge bor i Sorø, tilbyder sundhedsvejledning og coaching i deres nye firma.

 

Line Bak Josephsen og Asta Nissen (pr-foto)

Line Bak Josephsen og Asta Nissen vil med udgangspunkt i deres erfaring og viden fra deres professionelle virke tilbyde hjælp til vægttab, diabetes, stress og tristhed. Vejledningen kan foregå, hvor klienten foretrækker det, hjemme hos den enkelte eller online via computer, ipad eller telefon. Konsultationstiderne ligger typisk i weekender, aftener eller sidst på eftermiddagen, og det er ikke helt tilfældigt.

 

 

”Vi ved, at det er på de tidspunkter de fleste har tid til samtaler”, forklarer Line. Hun fortsætter: ” Vi er begge ansat på Ernæring- og sundhedsuddannelsen på Ankerhus her i Sorø, hvor vi netop underviser i de emner, som vi tilbyder vejledning i. Det giver os nogle grænser for, hvornår vi kan mødes til samtaler, men til gengæld kan man regne med, at den nyeste viden kommer den enkelte til gode i den vejledning, vi tilbyder.”

De to kvinder hjælper den enkelte til at finde årsagen til et problem. I stedet for blot at se på den aktuelle situation, søger de bag om problemet og finder sammen med klienten årsagen til det. Hvorfor spiser vedkommende gang på gang for meget? Hvorfor kan blodsukkeret ikke holdes stabilt, selv om det virkelig er forsøgt? Disse og lignende problematikker.

Asta uddyber og fortæller: ”Den slags udfordringer følges ofte af triste følelser, stressoplevelser og selvbebrejdelser. Vi hjælper den enkelte til at komme igennem det, så man ser lysere på det hele. Og så bliver der energi til alt det andet.” afslutter hun med et smil.

Lige nu kan man finde flere oplysninger om Bak&Nissen på facebook, hvor man kan kontakte dem ved at skrive en besked. De arbejder på en hjemmeside og har planer om at udvide med et vejledningslokale, hvor de kan mødes med klienterne.