Sorø Privatskole søger en dygtig musik- og engelsklærer (barselsvikar), der brænder for sit fag. Stillingen ønskes besat 19.11.18. Ansøgningsfristen er 21.10.2018.

Børn i Sorø Privatskole (foto fra skolen)

Sorø Privatskole søger en søger en dygtig musiklærer, der brænder for sit fag. Skolen præsenterer sit tilbud sådan: ”Måske spiller du i band, eller måske har du på anden måde noget, som gør dig speciel og dermed interessant hos eleverne. Vi skal have dækket undervisningen inden for musik og engelsk. Stillingen er et barselsvikariat på 30 timer om ugen fra medio november 2018 frem til juleferien 2019.”

Sorø Privatskole er en velfungerende og udviklingsorienteret skole, der er kendetegnet ved mødet med engagerede elever, forældre og kollegaer. Skolen er stolt af sine faglige resultater, og prioriterer et godt fagligt miljø med gode muligheder for at udfordre den enkelte. I de kommende skoleår arbejdes med et 3-årigt udviklingsforløb i læringsledelse i samarbejde med Kompetencehuset Heckmann med brug af læringsmål, taksonomier og kriterier.

Musik er vigtigt

Musik fylder meget på Sorø Privatskole. Der er fællessang og musik til de ugentlige samlinger, mange forskellige traditioner og musikskolens koncerter. Musikskolen tilbyder hvert år en række frivillige undervisningstilbud, som foregår efter den normale skoletid. Her kan eleverne vælge mellem musikalske værksteder, instrumental undervisning og sangundervisning.

Eleverne i 1.-6. klasse anvender iPads i undervisningen. I 7.-9. klasse medbringer eleverne deres egen computer. Ambitionen er at benytte digitalt pensum og undervisningsmateriale samt værktøjer for øget elevsamarbejde og individuel instruktion i alle fagområder. Målet er at accelerere elevernes læring gennem en synliggørelse af læringsmål, der sikrer øget ansvar og motivation for læring.

Skolen er afdelingsopdelt, og de ny lærer vil blive tilknyttet indskolingen og mellemtrinnet samt relevante fagteams. Man kan læse mere om skolen på www.sprs.dk. – og er også velkommen til at komme og besøge skolen.

Stillingen ønskes besat 19. november. Ansøgningsfristen er 21.10.2018. Ansøgningerne vil løbende blive behandlet. CV og eksamensbevis sendes i PDF-format til job@sprs.dk. Kontakt Nanna Kofoed Øhrgaard, skoleleder, 20 90 41 57, eller afdelingsleder indskoling, SFO & klub Johnnie Christiansen, 20 90 41 58, hvis du vil høre mere.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Der indhentes straffeattest og børneattest ved ansættelse på skolen. Vi gør opmærksom på, at når du sender en ansøgning til Sorø Privatskole, herunder eventuelle bilag og billeder, giver du samtidig samtykke til, at oplysningerne må opbevares i tre måneder efter ansøgningsfristens udløb.