Den store Røde Kors butik (bør snarere kaldes for et ”lager”, så stor er den) bag rundkørslen ved autoforhandlerne på Nordmarksvej lokker med ekstra rabatter i efterårsferien. Der ydes 30 pct. på legetøj, bøger, musik/film og på nips.

Røde Kors lageret bugner i forvejen med brugte genstande, der kan købes for meget små penge, ikke mindst når det gælder det store udvalg af legetøj og nips. For børn er det en oplevelse at få lov til at rode rundt i alle fristelserne. Og for forældre og bedsteforældre er det en lettelse at kunne slippe derfra igen for blot et par småmønter, så billigt er det meste. Ovenikøbet grænsende til det utrolige er personalet så venligt tålmodige, at det knapt føles uanstændigt at lade børnene bruge lang tid til at røre ved alt muligt – og så bare kvittere med et par kroner ved udgangen!

 

Voksne kan slå tiden ihjel ved at se på det store udvalg af antikvariske bøger. Her kan både findes jævne krimi’er, sentimental poplitteratur og værdifulde opslagsværker, meget af det for mindre end prisen på en formiddagsavis.

Længere inde i lagret er det et stort udvalg af tunge møbler, senge, sofaer, skænke o.s.v. til meget favorable priser. ”… det er altid spændende at gå på opdagelse…” fastslår Røde Kors formand Jørgen Kristoffersen selv i sin opfordring til at besøge butikken på Industrivej 7. Der er åbent på hverdage klokken 10-17 og lørdag 10-13, mens søndag er hviledag.