En kvinde er kommet til byen med lykke, erfaring og uddannelse. Nu vil hun gerne med tale og berøringer videregive sin kunnen til andre, som søger sindsro og afklaring. Nina Arno har åbnet klinik i Behandlerhuset på Nørrevej.

Nina Arno. (foto fra Behandlerhuset)

Et langt liv på Fyn blev nylig byttet med gode glæder i et kolonihavehus på Fægangen i Sorø. Det var mødet med en soransk mand, der fik Nina Arno til at rykke sine rødder i Middelfart op og flytte østpå over Storebælt. Med sig har hun sine uddannelser først som pædagog, siden som healer og coach. Det er basis for hendes nye virksomhed som selvstændig i Behandlerhuset, hvor hun tager imod klienter, der søger at komme dybere ind i sig selv ved at få løst op for fysiske og psykiske blokeringer – enten ved healing (berøringer) eller tale (coaching).

”Igennem mit liv har jeg gjort mig mange erfaringer, både i forhold til samlevere, i forhold mellem børn og forældre, forhold mellem kolleger, forhold mellem søskende – ja i det hele taget forhold mellem mennesker,” fortæller Nina Arno og tilføjer: ”Livet udvikler os, og jeg har da også fået, og får stadig, mange muligheder for at se tingene i nye perspektiver og nyt lys, og derigennem finde vej til at udvikle nye tankesæt og nye tankemønstre, der kan bruges i de relationer, jeg har til andre.”

Pædagog, healer og coach

Nina Arno har foruden sin nye kæreste fem voksne børn og tre børnebørn. Næsten hele sit tidligere liv har hun boet i Middelfart, hvor hun som ung pædagog arbejdede i en vuggestue. Siden tog hun gennem fire år i Sønderjylland en uddannelse som esoterik healer, siden suppleret med uddannelse som coach. Det indebærer, siger hun selv, at hun evner at tage imod klienter på ”en kærlig og blid måde”:

”Uforløste ting kan sætte sig som blokeringer enten fysisk eller psykisk – eller begge dele. Jeg har selv prøvet at stå i magtesløse situationer og mærket, hvordan min krop reagerede ved at gøre ondt forskellige steder. Det er en befrielse, at finde ud af, at mange ting kan opløses ved at finde ind til blokeringerne og give slip på gamle mønstre og overbevisninger.”
Nina Arnos præsentation af sig selv kan findes her (nina-arno.dk) og hun kan kontaktes på tlf. 24217723