“Klæd dig ud i couturekjoler”, opfordrer fotograf Christina Søs Savage. Hun tilbyder at tage fotos af piger i alderen 4-12 år iklædt fantastiske kjoler fra den internationale catwalk. Tilbud gælder lige nu og i efterårsferien.

Det er gratis at få taget billeder i kjolerne, og der er endnu få ledige tider tilbage i efterårsferien. De digitale billeder kan købes stykvis bagefter. Bestilling af tid kan ske via dette link.

Pige i couture. Foto: Christina Søs Savage

Fotograf Christina Søs Savage har lanceret konceptet, som allerede har fremkaldt stor interesse fra familier over hele Sjælland.

Kjolerne er skabt af Adrianna Ostrowska Couture og har været 10 uger undervejs fra udlandet. De håndsyede kjoler er designet med henblik på at være fleksible nok til at kunne passe en bred vifte af aldre, former og størrelser.

“Det her er til piger – søskende og veninder – der godt kunne tænke sig en helt speciel prinsesse, elverdronning eller ballerina oplevelse – og samtidig få udlevet de store prinsesse og modeldrømme,” siger Christina, som holder til i sit studie i Storgade i Sorø.

 

“Det skal være sjovt og hyggeligt,” tilføjer hun, ”så både forældre og børn kan forvente en oplevelse med god tid, børnevenlige instrukser og en serie unikke billeder som hele familien kan glæde sig over i mange år.”