I hele oktober måned kan Kelter Photography’s fotoudstilling W A T E R opleves på Sorø Bibliotek. Udstillingen har VAND som gennemgående element og præsenterer kunstfotografier fra søerne omkring Sorø, Vesterhavet og de Ydre Hebrider i Atlanterhavet.

Vand – udstilling, foto: Kelter Photography

Fotograf Anne-Mette Kelter Skovsgaard, holder til i Sorø, hvor hun har boet siden 2014. Anne-Mette finder en meget stor del af sin inspiration fra søerne og de smukke landskaber omkring Sorø.

Anne-Mette er født i en lille nordengelsk fiskerby (Grimsby) i 1971 hvor hendes danske forældre var udsendt for Den Danske Sømandsmission til at drive Det danske sømandshjem i Grimsby. Således var Anne-Mette allerede da hun sad i sin barnevogn med sin far på havnen for at tage imod de danske fiskere, når de lagde til med deres fiskekuttere i Grimsby.

Anne-Mette tror selv, at det er denne tidlige påvirkning af havet, der har været en medvirkende faktor til hendes fascination af vand og havet som sådan. Så da Anne-Mette i 2014 solgte sin lejlighed i Søborg, var muligheden for at flytte til Sorø ikke fjern, da Sorø netop byder på smukke søer og de skønneste skovlandskaber.

Udstiller på Sorø biblioteket

Kelter Photography udstiller på Sorø bibliotek i hele oktober måned og glæder sig til at vise sin fortolkning af vand. Ca. halvdelen af udstillingens billeder er fra Sorø egnen, så da muligheden for at udstille i Sorø bød sig, var hun hurtig til at takke ja. Tidligere på året kunne samme udstilling ses som en solo-udstilling på Havnegalleriet i Dragør og Anne-Mette glæder sig til nu at få chancen for at vise den i Sorø.

På åbningsdagen for udstillingen, den 1. oktober, vil Kelter Photography være til stede på Sorø Bibliotek fra kl. 14.30 – 17.00. Det vil her være muligt at stille fotografen spørgsmål omkring billederne og høre spændende historier og anekdoter om hvordan billederne er blevet til.
De udstillede værker er til salg.