Søndag eftermiddag den 30. september besøger alletiders herresanger Sorø Kunstmuseum for at give en garanteret swingende jazzkoncert. Det er den elegante, midaldrende hr. Søren Lampe.

Søren Lampe, foto:Sorø Jazz.

 

Det er snart længe siden (mere end en måned!) de sidste toner i sommerens store jazzfestival døde hen. Så nu trænger Sorø til jazz igen, mener Sorø Jazzens arrangør. Søndag eftermiddag den 30. september går det løs på Sorø Kunstmuseum, hvor sangeren Søren Lampe kommer i selskab med tre af jazzscenens mest fremragende musikere, pianisten Søren Møller, bassisten Thomas Ovesen og trommeslageren Morten Lund.

Søren Lampe har de seneste ti år gjort sig stærkt gældende på scenen som national crooner. I selskab med adskillige af de bedste danske jazzmusikere har han ved festivaler, i jazzklubber og koncertsale demonstreret, hvordan hans vokal let og ubesværet kan bære jazzens lange tradition for herresang.

Søren Lampe er ikke alene en dygtig håndværker med stemmen som sit værktøj, men også en eminent ordsmed, der let og ukrukket får sangen, rytmen og klangene til at gå op i en højere enhed. Han mestrer tilbagelænet klassikerne fra den store amerikanske sangbog og giver også gerne swingende fortolkninger af den danske sangskat.

Koncerten er kl. 13.30 på Sorø Kunstmuseum. Entré: 165 kr. (medlemspris: 150 kr.) Tilbud om frokost for 135 kr. incl. et glas vin (inkluderer IKKE entré til koncerten). Reservation: butik@sorokunstmuseum.dk eller tlf: 57 83 22 29