CpH Vodka er dansk håndværk når det er bedst; Kvalitets råvarer, funktionalitet og stilrent og enkelt design som på trods af sin enkelhed gør indtryk.

CpH Vodka gør indtryk, hvilket nu er blevet belønnet med en Sølvmedalje i IWSC international Wine and Spirit Competition i London. En virkelig flot præstation i en benhård konkurrence med deltagere fra hele verden.

For blot 3 måneder siden vandt CpH Vodka dobbelt guld i San Fransisco World Spirit Competition. Flasken imponerede hele dommerpanelet i den konkurrence der anses for at være den største og mest anerkendte konkurrence indenfor området. Dennis Jensen udtaler: “Jeg havde ønsket om at lave en Premium dansk vodka, som både smagsmæssigt og visuelt repræsentere vores hovedstad og Danmark. Lave en medaljevindende vodka der ændrer på opfattelsen af hvad vodka er og kan være”.

De to medaljer er bevis for at det lykkedes for ham, og som en ekstra ‘medalje’ har British Vogue udvalgt CpH Vodka til at være en del af Vogue Cocktail Club i deres August 2018 udgave. Så bliver det ikke meget mere eksklusivt.

Briterne er vilde med CpH Vodka, både det flotte stramme skandinaviske design, de danske råvarer, og naturligvis det faktum at den smager fantastisk godt. Efterspørgslen er derfor eksploderet over de seneste måneder.

Danskerne er også ved at opdage den gode flaske, og du kan faktisk finde den på hylden hos Butler Vin Sorø.

Om CpH vodkaen.
Manden bag CpH Vodka, Dennis Jensen, stiftede Copenhagen Alcohol i 2016. Dennis er 30 år gammel og bor på Vesterbro hvor virksomheden også drives fra. Der er ingen ansatte i Copenhagen Alcohol, familie og venner hjælper og bidrager på forskellig vis, men Dennis står selv for alle dele af virksomheden.

Dennis startede virksomheden som følge af mange års interesse og passion for kvalitets spiritus. Kvaliteten har været en høj prioritering. Både i forhold til smagsoplevelse og flaskens design. Visionen har været at lave et stærkt danskproduceret vodkabrand på danske råvarer. En vodka der kan ændre opfattelsen af hvad vodka er og kan være.

Smagen er verdensklasse. Kraftigt udtryk, fed og karakterfuld mouthfeel, en aromatisk krydret finish. Ingredienserne er hvede, malt og byg. Alkoholprocenten er på 44 %. Vodkaen er destilleret 6 gange og er blevet koldfiltreret nænsomt. Det endelige produkt er resultatet af et tæt samarbejde mellem Dennis og et lille dansk destilleri (Braunstein). Produktionen er et begrænset oplag. Der laves 1200 flasker af gangen.

Designmæssigt har målet været at frembringe et enkelt skandinavisk udtryk. Simpelt og indbydende. Vodkaen kan købes hos flere vinhandler, på restaurationer og barer. Desuden snart tilgængelig online på cphvodka.com.