For nylig hjalp Lena fra Klinik Lena Hartmann en humlebi, der sad fast i den klæbrige plantesaft på stænglen af en blomst. Bien var ikke selv i stand til at komme videre uden hjælp. Måske sidder du også fast i et gammelt mønster og har brug for hjælp til at komme videre?

Så snart humlebien kom fri af stænglen, slikkede den sine sår, så den kunne komme videre, og flyve hvorhen den ønsker. Se klippet med humlebien her.

Sidder DU også fast – eventuelt i et gammelt mønster eller andet – og ikke ved, hvordan du kommer videre, så kan Klinik Lena Hartmann støtte og vejlede dig til, hvordan du kommer videre og kan leve det liv, du indtil nu kun har drømt om.

Hos Klinik Lena Hartmann bliver du mødt af en imødekommende og helhedsorienteret tilgang til at afhjælpe de problematikker, som du døjer med. Hun vil både have et blik for din nuværende og tidligere helbredstilstand og derefter vurdere hvilken behandlingsform – eller måske hvilken kombination af behandlingsformer – der vil give dig den mest effektive hjælp.

Læs mere om klinikkens behandlingsformer her.

Foto: ABW