Sorø Kommunes nye chef for Byråd og Kultur hedder Stine Rich Hansen og tiltræder 1. august.

Stine Rich Hansen. Foto: Sorø Kommune.

Stine Rich Hansen er 40 år og uddannet jurist. Hun kommer fra en stilling som sekretariatsleder i Lejre Kommune, hvor hun har været siden 2009.

I Sorø Kommune kommer hun til at stå i spidsen for Fagcenter Byråd og Kultur, som spænder vidt og foruden byrådsbetjening også omfatter erhvervsservice og erhvervsudvikling samt hele kultur- og fritidsområdet.

“Jeg glæder mig meget til at komme ud og møde de mange samarbejdspartnere. Erhvervslivet, foreningerne og kulturinstitutionerne og finde ud af, hvad det er, der driver dem, og hvor vi sammen kan gøre det endnu bedre.

Jeg har mange af de samme berøringsflader i Lejre Kommune, og jeg glæder mig meget til at komme endnu tættere på i Sorø Kommune,” siger Stine Rich Hansen.

Vicekommunaldirektør i Sorø Kommune, Maj Buch, siger:

“Med Stine Rich Hansen får vi en dygtig og erfaren kvinde i spidsen for det center, som er omdrejningspunktet for hele det politiske system i Sorø Kommune. Samtidig får en vi en centerchef som er stærk på relationerne og god til skabe resultater gennem samarbejde og få både medarbejdere og samarbejdspartnere i for eksempel foreningslivet til at blomstre.”

Blå bog: 
Stine Rich Hansen, 40 år.

Hun kommer fra en stilling som sekretariatsleder i Lejre Kommune, hvor hun har været siden 2009.

Hun er Cand. Jur. fra Københavns Universitet og har desuden en lederuddannelse fra Køge Handelsskole.

Stine Rich Hansen bor i Hvalsø med sine to børn.