Sorø Privatskole inviterer til sjælden reception på skolen. Anne Larsen, der har været skolens regnskabsfører gennem 32 år, har valgt at gå på pension. Receptionen finder sted i uformelle rammer fredag den 6. juli kl. 13.00-15.00.

Det skriver Sorø Privatskole til Dit Sorø.

Anne Larsen er efterhånden blevet lidt af et ikon på Sorø Privatskole. Hun er ikke bare et kendt ansigt på skolen, men også udenfor skolen, set i perspektivet af alle de kollegaer, elever, forældre og samarbejdspartnere hun har haft kontakt med gennem hendes 32 år på skolen.

Anne Magrethe Larsen. Foto: Sorø Privatskole.

Nu skifter hun dog fra at være regnskabsfører på fuld tid til at være pensionist med bedre tid til at gå i haven, passe katten, læse bøger, være farmor og hvad det nu ellers indebærer .

“Anne har været en del af den rivende udvikling, som Sorø Privatskole har oplevet gennem de seneste år. Nye bygninger, skolestrukturer, skolepengetakster, skoleledere, SFO-, klub- og musikskoleordninger, medarbejdere, forældre, elever og så videre.

Det er beundringsværdigt, når medarbejdere giver så mange år af deres liv til en arbejdsplads. Sorø Privatskole er Anne evigt taknemlige for alle de år, hun har lagt i skolens virke. Skolen er snart 132 år, og hun har været en del af 32 år af disse.

Når man som medarbejdere vælger at bruge så mange år på en arbejdsplads, så er det rigtig svært at finde ordene for den taknemmelighed, vi som skole skylder,” fortæller Nanna Kofoed Øhrgaard, der er skoleleder på Sorø Privatskole.

Sådan en kapacitet kan være svær at lade gå, uden at sige ordentlig farvel. Sorø Privatskole inviterer derfor tidligere og nuværende kollegaer, elever, forældre og samarbejdspartnere samt venner og familie til en hyggelig og uformel reception i skolens sal.

“Vi holder reception, for at sige ordentligt farvel til en unik regnskabsfører. Anne deler gerne ud af sin store viden omkring skolen, og hun har altid været en meget engageret medarbejder og en god kollega. Hun er ærekær, dygtig, stabil og pligtopfyldende. Jeg tror næsten ikke, at hun har haft en sygedag i mine 10 år på skolen. Skolen bliver virkelig en personlighed fattigere, når hun går på en velfortjent pension,” afslutter Nanna Kofoed Øhrgaard.

Sorø Privatskole har ansat Steen Vedsted Sørensen som økonomiansvarlig på Sorø Privatskole. Steen og Anne har arbejdet sammen hele juni, så de har haft tid til overleveringen sammen, inden hun går på pension.

GemGem