Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Sorø Kommune i tidsrummet fra den 23. maj til den 29. maj 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SORØ: Tog varer uden at betale
To kvinder var onsdag aften klokken 21.07 i en butik på Apotekervej i Sorø, hvor de først samlede varer sammen i en kurv for derefter at lægge dem i en medbragt barnevogn. En trøje blev brugt til at skjule varerne, og så trillede de to ellers forbi kasselinjen uden at betale.

På parkeringspladsen ventede en tredje person, men inden de nåede at stikke af med deres tyvekoster, blev de kontaktet af en medarbejder fra butikken. Det fik de tre til at gå fra stedet. De to gik med barnevognen i den ene retning, mens den tredje løb i en anden retning.

Medarbejderen og to andre vidner fulgte efter de to med barnevognen, og samtidig blev der tilkaldt en patrulje. De to med barnevognen blev mere og mere irriterede over at blive forfulgt, og til sidst efterlod de barnevognen med varerne og stak af i løb. Da patruljen ankom, fandt de snart den tredje person – en 26-årig kvinde – fra Nykøbing Falster , som blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Sorø Ydunsvej Hus Søndag klokken 22 – mandag klokken 7.15 Ikke umiddelbart stjålet noget
Fjenneslev Stokholtsvej Landejendom Fredag klokken 2.58 En boremaskine af ukendt mærke
Sorø Lundsgårdsvej Hus Onsdag klokken 20.30 – torsdag klokke 8.30 En mørkegrå Fiat 500L med registreringsnummer AL49300
Sorø Rødengvej Landejendom Onsdag klokken 23 – torsdag klokken 6.40 Pung med indhold, en hækklipper, to boremaskiner, en bajonetsav, en stiksav og en rundsav af mærket Hitachi, et Esab svejseværk, en buskrydder og to motorsave af mærket Husqvarna, en Stihl løvblæser og en kikkert af mærket Swarowski. Derudover har tyvene stjålet en lysegrå VW Amarok med registreringsnummer BE 54216 og en metalbrun Audi A6 Allroad Quattro med registreringsnummer BM 75727
Fjenneslev Stokholtsvej Landejendom Fredag klokken 2.58 En boremaskine og et betalingskort

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Dianalund Karsholtevej Mandag klokken 8-13.30 ATK 326 6 50 km/t 67 km/t
Sorø Skælskørvej Klokken 7.40-12.30 ATK 110 16 50 km/t 79 km/t To klip