Sorø Erhverv har indgået et samarbejde med foreningen Sparringspartnerne, som yder sparring til virksomhedsledere og iværksættere. Samarbejdet skydes i gang med et inspirationsmøde for virksomhedsledere.

Det skriver Sorø Kommune til Dit Sorø.

Sorø Erhverv har indgået et samarbejde med foreningen Sparringspartnerne, som er specialiseret i at give sparring til virksomhedsledere og iværksættere om bl.a. forretningsudvikling og finansiering.

Det nye samarbejdet betyder, at lokale virksomheder og iværksættere med vækstpotentiale nu kan få op til 20 timers gratis sparring med en garvet erhvervsleder fra Sparringspartnerne.

Samarbejdet indledes med et inspirationsmøde for virksomhedsledere om finansiering.

Erhvervschef i Sorø Kommune, Laila Bregner Carlsen, siger:

“Sparringspartnerne er erfarne erhvervsfolk, som har valgt at stille deres viden til rådighed for virksomhedsledere og iværksættere. Det nye samarbejde betyder, at vi nu kan tilbyde et længere og mere individuelt forløb til mindre virksomheder og iværksættere, som gerne vil udvikle deres forretning.

Jeg håber, at mange af vores lokale små og mellemstore virksomheder vil benytte sig af tilbuddet og kigge forbi til inspirationsmødet,” siger Laila Bregner Carlsen, erhvervschef i Sorø Kommune.

Også erfarne erhvervsfolk er velkomne på mødet. Sparringspartnerne er nemlig på udkig efter lokale frivillige til foreningen. Formand Niels Buchholst siger:

“Vi vil gerne involvere lokale kræfter som sparringspartnere. Derfor vil jeg opfordre alle de dygtige, modne erhvervsfolk i Sorø Kommune, som gerne vil dele ud af deres viden og erfaring til glæde for yngre virksomhedsledere og iværksættere, til at deltage i mødet og høre, om Sparringspartnerne kunne være noget for dem. ”

Bliv klogere på finansiering
Inspirationsmødet har overskriften ”Forretningsudvikling og finansiering for iværksættere og SMV’er” finder sted onsdag den 30. maj kl. 15.30-18.30 på Kurvej 4, 4293 Dianalund.

På mødet kan man blandt andre høre Mogens Birch-Larsen fortælle om forretningsudvikling og Katrine Krogh Balslev fra Capnova fortælle om finansiering via offentlig funding. Michael Eis, formand for Dansk Crowdfunding Forening, og Nynne Larsby Friis, LAG Midt-Nordvestsjælland fortæller om crowdfunding, og Henrik Vad fra Flexfunding fortæller om alternativ finansiering.

Tilmelding på sparringspartnerne.dk.