Bliv klogere på, hvad lærlinge kan betyde for din virksomhed, når Sorø Erhverv i samarbejde med Dansk Industri holder informationsmøde.

Det skriver Sorø Kommune til Dit Sorø.

Det kan blive dyrt, hvis man som virksomhed ikke tager nok lærlinge. Helt op til 27.000 kr. årligt for hver lærling, man mangler.

De nye regler om Praktikplads-AUB (Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag) betyder nemlig, at virksomhedens bidrag afhænger af, hvor mange lærlinge og elever, virksomheden har ansat.

Onsdag den 21. marts kan virksomheder på hele Sjælland blive klogere på de nye regler om Praktikplads-AUB (arbejdsgivernes uddannelsesbidrag). Sorø Erhverv afholder i samarbejde med Dansk Industri  informationsmøde om de nye regler.

“Vi ved allerede i dag, at der kommer til at mangle hænder inden for en lang række fag. Ved at have lærlinge er man som virksomhed med til at sikre fremtidens arbejdskraft, ikke bare i sin egen virksomhed men i hele samfundet. Samtidig medvirker man til, at flere unge mennesker vælger en erhvervsuddannelse,” siger borgmester Gert Jørgensen fra Sorø Kommune.

På informationsmødet deltager desuden virksomheden Asa-lift, som fortæller om deres indsats og baggrund for at have lærlinge og elever.

Mødet finder sted den 21. marts kl. 14.30-16 på VKST, Fulbyvej 15, 4180 Sorø. Tilmelding senest den 16. marts til divestsjaelland@di.dk.

Mødet er gratis.