Comwell Sorø tilbyder nu en unik mulighed for at leje hele hotellet inklusiv værelser, møde- & selskabslokaler og restaurant. Beliggende i de mest betagende omgivelser med egen vinmark og udsigt til Pedersborg Sø er mulighederne mange – uanset om det gælder et firmaarrangement eller en særlig, privat begivenhed. 

Foto: Comwell Sorø

Det skriver Comwell Sorø til Dit Sorø.

Tanken om at have et helt hotel for sig selv ligger ikke fjernt fra de fleste. Comwell Sorø er kendt for sine intime rammer og unikke beliggenhed. Her kan man mødes ude – men føle sig hjemme.

Mange firmaer vælger i dag, at seminarer og møder skal have en karakter af noget særligt. Det skal så at sige være en del af medarbejderplejen, hvor man anerkender medarbejderen ved at sætte de bedste rammer – for at få det bedste output.

Hotelchef på Comwell Sorø, Christina Torp, mærker en tendens i efterspørgslen på unikke rammer:

Vi har mange års erfaring med at planlægge møder, seminarer, fester og særlige begivenheder. Men vi mærker en stigning i antallet af efterspørgsler på at kunne leje hele hotellet. Det giver gæsterne en hel anden fornemmelse. Her er det næsten dem, der får lov at være hoteldirektør, og ikke mig. For vi har al vores opmærksomhed rettet mod dem.

Samtidig opstår der en særlig intim atmosfære, når man er samlet med folk, man kender, på ét sted. Derfor er diskretion vores vigtigste prioritet foruden at sørge for, at gæsterne får den bedste oplevelse, fra de kommer til de siger farvel.” 

Som hoteldirektør for en dag bestemmer du, hvad kokkene skal servere, og om du selv skal være med i tilberedningen. Skal festen fortsætte til kl. 4, eller skal der være nattero til midnat? Ja, det bestemmer du. Skal der måske en tema på arrangementet, eller skal hele hotellet dekoreres i firmaets farver.

Kun fantasien sætter grænser, og hotellets personale hjælper gerne med gode ideer.

Når man lejer et helt hotel, så er mulighederne naturligvis uanede. Her kan Comwell Sorø blandt andet tilbyde vinsmagning og rundvisning i hotellets egen vinmark eller en vielse på terrassen med udsigt til Pedersborg Sø samt flere forskellige lokaler med terrasser og udsigt over Sorø.

Ny restaurant med høje ambitioner

Foto: Comwell Sorø

Hotellets restaurant – Solaris – der er opkaldt efter den drue, der dyrkes på egen vinmark, er for nyligt blevet gennemrenoveret. Her tilbydes et højt, kulinarisk niveau baseret på sæsonens råvarer og økologi.

Restaurant Solaris har også sin egen vinkælder, hvor den vinkyndige tjener kan sammensætte en vinmenu eller arrangere en vinsmagning. Men derfor kan det stadig godt lade sig gøre at afslutte en god dag og aften med en gammeldags pølsevogn.

Så drømmer man om at blive hoteldirektør for en dag – så kan du leje Comwell Sorø. Hotellet har 93 værelser, og du kan få hele hotellet for dig selv, når du bestiller møde med overnatning til min. 75 personer.