Hotel Postgaarden åbner låge nr. 7 i julekalenderen på Sorø Bibliotek:

Nytårsaften på Hotel Postgaarden:

Få en uforglemmelig aften!

Vi starter med et glas bobler kl. 17.30 og der vil være mulighed for at se/høre Dronningens nytårstale.

Vi går til bords kl. 18.30 og en dejlig middag bestående af 6 retter venter forude – vi har valgt vine til maden, og I skal bare læne jer tilbage og nyde middagen.

Der vil være musikalsk underholdning under middagen (live) og en fællessang er ikke forbudt.

KøkkenChefen vil sammen med serveringspersonalet sikre masser af lækker mad og vin, lidt uventede indslag kan forekomme.

Vi serverer:

Appetizer; dampet rødfisk, anrettet på appelsinmarineret spidskål.

Forret; carpaccio, af krogmodnet oksemørbrad, serveret med rucola og pinjekerner.

Hovedret; helstegt kalvemørbrad (Beef Wellington) serveret med frisk grønt, kartofler og hjemmerørt bearnaise.

Efterret; lækker sorbet med friske bær.

Dessert; Creme Brülee.

Senere på aftenen; buffet med charcuteri bestående af parmaskinke, sortfodskinke, chorizo og nogle formidable oste – hertil tapenader, oliven og syltede rødløg – og selvfølgelig KøkkenChefens hjemmebagte ølbrød.

Middagen som forventes afsluttet ca. 23.00 efterfølges af lidt mere musik og god stemning, en lille dans er mulig, inden vi gør klar til at ønske godt nytår.

Når rådhusklokkerne slår er der champagne og kransekage og Postgaardens fyrværkeri.

Ca. kl. 00.30 byder vi op til dans igen igen, baren er åben- og det er her muligt at købe øl, vin, drinks osv. Det er ikke diskotektilstande, men vi får endnu et par hyggelige timer, inden vi lukker og slukker kl. ca. 02.00

Deltagelse til arrangementet og festen efter 00.30 er KUN for gæster som har deltaget om aftenen, vi åbner ikke for udefrakommende.

Pris for hele arrangementet inkl. vinmenu frem til middagen slutter og champagne/kransekage er kun. 899,- pr. person. Øvrige drikkevarer efter 23.00 købes egenhændigt.

Hvis man ikke drikker vin, vil der naturligvis være øl, sodavand etc. inkluderet – aftal dette på forhånd ved bestilling.

Billetter bookes/bestilles på 5783 2222. Billetter forudbetales ved bestilling.

Vi forbeholder os ret til at aflyse arrangementet ved manglende tilmelding – dette vil være senest den 10. december 2017 – ethvert forudbetalt beløb vil naturligvis blive refunderet ved en aflysning.

Hvis du ønsker at booke et værelse til denne aften giver vi 20% rabat for gæster ved arrangementet, book dit værelse sammen med din bestilling til arrangementet og tænk ikke på hjemtransport.

Følg Hotel Postgaarden på Facebook

Et udsnit af dette billede kan du fra i dag se i et af ruderne på Sorø Bibliotek. Printhouze har stået for tryk og montering. Foto: ABW