Lena Hartmann, indehaver af Klinik Lena Hartmann har netop færdiggjort en uddannelse som babymassageinstruktør. 

Foto: Klinik Lena Hartmann.

Som noget nyt har du derfor mulighed for at deltage i holdundervisning i babymassage og zoneterapi hos Lena Hartmann.

Her bliver du som forælder vejledt og guidet, så du efterfølgende vil være klædt på til selv at give din baby massage og zoneterapi.

Babymassage og zoneterapi bringer kroppen i god balance og kan fx være en god hjælp, hvis din baby lider af problemer med maven, ørerne eller andet. Behandlingerne virker generelt beroligende.

Lena Hartmann tilbyder blandet andet holdundervisning den 16. november og den 14. december i hendes klinik. Det varer 1 1/2 time og det koster 300 kr. at deltage.

Har I en mødregruppe eller lignende, der gerne vil have undervisning i babymassage og zoneterapi, så kommer Lena Hartmann også gerne ud til jer. Det koster 350 kr. pr. baby med forælder.

Der er naturligvis også mulighed for, at du kan booke tid til enkeltstående behandlinger af din baby med babymassage eller zoneterapi.

Du kan booke tid til holdundervisning eller enkeltstående behandlinger her.

* Krummer din baby sig sammen eller bliver til en flitsbue? * Har din baby ondt i maven? eller ørerne? * Føler du dig magtesløs? Frustreret? * Ønsker du at kunne hjælpe din elskede ❤️ baby?Jeg brænder specielt for at arbejde med de små babyer & jeg elsker ❤️ at gøre en forskel. Min video viser Astrid Højholdt 19 dage gammel & Julius Kahr Dybbro 6 uger, som har fået det meget bedre efter hhv. 5 og 3 behandlinger med zoneterapi. Mavekneb og den hjerteskærende gråd er nu blevet afløst af store glade smil.Forældrene er også blevet hjertens glade og har fået mere ro og overskud i hverdagen. Find tid til en dejlig zoneterapi. Du kan også tilmelde dig til min holdundervisning med baby massage og zoneterapi både på min klinik og eller ude i f.eks. mødregrupper.Book online på min hjemmeside www.lenahartmann.dk

Opslået af Klinik Lena Hartmann på 30. oktober 2017