Lørdag den 11. november kl. 11.11 åbner Sorøs nye tøjbutik for de 10-25 årige, INbetween. Butikkens ejer Katrine Rogert Skovsgaard glæder sig til at byde byens unge inden for i et nyt skønt ungdomsunivers.

INbetween bliver tøjbutikken for de såkaldte “inbetweeners” – det vil sige tweens og teenagere, der ikke helt føler sig som børn længere, men som samtidig føler sig for unge til de traditionelle dame- og herretøjsbutikker.

Katrine Rogert Skovsgaard glæder sig til åbningen.

Butikken vil forkæle de soranske tweens og teenagere med nøje udvalgte mærker til unge, som du ikke finder andre steder i Sorø: Petrol Industries, CR7
& Claudio, Pieces, Cost:bart, Solid!, The New, Only og Vero Moda.

Der vil være tale om kvalitetsmærker til priser, hvor alle kan være med – og der vil selvfølgelig være lækkert tøj til både drenge og piger.

Indtil videre vil der hovedsageligt være tøj på den øverste etage i butikken, mens der i kælderen er lavet en lounge med fotovæg og mulighed for at forældrene kan tage sig en kop kaffe, mens de unge slår sig løs i prøverummet.

“Det har været overvældende at opleve den store interesse og imødekommenhed fra byens borgere og fra de øvrige butikker, der har stået klar til at hjælpe,” fortæller Katrine, der glæder sig meget til snart at slå dørene op til butikken i Storgade 38B.

Ved selve åbningen vil borgmester Gert Jørgensen byde velkommen – og så vil der selvfølgelig være massevis af lækre tilbud, konkurrencer med skønne præmier og forskellige små overraskelser. Der vil desuden være en make-up stand, hvor de unge kan få lagt make-up.

Katrine håber, at mange vil lægge vejen forbi butikkens festlige åbning den 11. november.

Følg med på Facebook, hvor der op til åbningsdagen også vil være konkurrencer.