Nicolai Sandager, kandidat for Liberal Alliance, tilbragte i lørdags en time med ældreminister Thyra Frank. Liberal Alliance havde i dagens anledning taget det orange telt med ned foran SuperBrugsen på Frederiksberg.

Det skriver Nicolai Sandager på Facebook.

Thyra Banks på besøg i Sorø. Foto: Liberal Alliance.

“Og det blev til en lang dag med masser af borgerdialog om alt fra trafik på Smedevej og færdiggørelse af Frederiksberg Skole til indførsel af bredbånd og bedre mobildækning i kommunen,” fortæller Nicolai og fortsætter:

“Klokken 14 kom Thyra kørende i sin ministerbil, steg ud og hilste som det naturligste i hele verden på os, som om vi havde kendt hinanden i lang tid.

Jeg følte straks, at her var et menneske der udstråler varme, livsglæde og som har en passion for sit område, der i den grad går ud over det normale.”

Nicolai fortæller videre, at det ikke går stille for sig, når Thyra er i nærheden. Latteren rullede frem og tilbage i næsten et væk. Især da snakken faldt på hvorfor valget ikke kunne ligge om sommeren, hvor det var lidt varmere, så man kunne stå og være lækker i shorts:

“Der er jo alligevel ikke nogen, der kigger på jer, hvis jeg står ved siden af i bikini” kom det promte fra ministeren!